WiFi loosing connectivity new MAC book pro

Discussion in 'MacBook' started by edleahey, Jan 1, 2009.

  1. edleahey macrumors newbie

    Joined:
    Jan 1, 2009
    #1
    Maybe someone is experiencing this and can comment. Just purchased a new MB pro. Everything appears to work well, except I have been loosing connectivity intermittently from my wireless router. Airport shows the icon to be active but the requested web site does not come back. Using wireless g and others connected to do not have the same problems.. I have to disconnect from the wireless router ( the airport icon is still showing connection) which then brings a message that I have lost connectivity. After re-establishing connectivity, web sites are again available. This process will repeat after 1-2 minutes of not accessing a new web site but will occasionally happen with no discernible waiting. Most of the time I have to re-enter the wep password even though it is supposed to be stored.

    Anyone have any thoughts

    Ed Leahey
     
  2. hhlee macrumors 6502

    Joined:
    May 19, 2005
    #2
    have you restarted since you've been having problems? it may be worth restarting your router as well. how far are you from the router?
     
  3. likemyorbs macrumors 68000

    likemyorbs

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Location:
    NJ
  4. edleahey thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 1, 2009
    #4
    WiFi

    Yes did restart. Still happens intermittently.. Will try on a different router later today.
    Thanks
     

Share This Page