Wifi not working or being recognized on Bootcamp-Using Windows 7 32bit home premium

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by C-Warren, Dec 25, 2009.

  1. C-Warren macrumors newbie

    Joined:
    Dec 25, 2009
    #1
    So, I got the Polycarbonate Macbook:apple: , Parallels 5, and Windows 7 Home Premium. I installed windows on bootcamp and had parallels use the partition for windows and I got it all working, all the drivers on Windows are great, except the wifi. It's not even saying I've got a wireless card installed, it won't recognize that I have one in my Mac. But when I use parallels and when I boot it as a regular Mac, it works great. I've looked around and haven't found an answer to this? Anyone found a solution or could help?

    Thanks and Merry Christmas!:D

    Just put in the Mac OS X Disk in to see if I was missing a driver and it said that I had a MacBook Air???
     
  2. C-Warren thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 25, 2009
    #2
    Upgrading from 10.6.1 to 10.6.2 and then doing the Airport update, maybe this will work?
     
  3. C-Warren thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 25, 2009
    #3
    Still not working....anyone help? I tried using a method of downloading a driver from dell and it didn't work??
     
  4. JediMeister macrumors 68040

    Joined:
    Oct 9, 2008
    #4
  5. C-Warren thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 25, 2009
    #5
    Thanks! Been looking for this for a long time. Guess we will wait and See...
     

Share This Page