WiFi problem on blackbook.

Discussion in 'MacBook Pro' started by lAciDl, Dec 6, 2007.

  1. lAciDl macrumors member

    Joined:
    May 31, 2007
    Location:
    Tinton Falls, NJ
    #1
    I have a 2.0 C2D blackbook i bought back in june. i upgraded to leopard when it came out. ive had zero problems with it until recently. Some of the wireless networks i normally connect to at clients offices or hotspots don't work anymore. i can connect to them but don't receive dhcp. setting to static doesn't work either. I've searched all over for a similar case with no results.

    Edit: Forgot to mention i have the same problem in bootcamp running vista.

    system info:

    Model Name: MacBook
    Model Identifier: MacBook2,1
    Processor Name: Intel Core 2 Duo
    Processor Speed: 2 GHz
    Number Of Processors: 1
    Total Number Of Cores: 2
    L2 Cache: 4 MB
    Memory: 1 GB
    Bus Speed: 667 MHz
    Boot ROM Version: MB21.00A5.B07
    SMC Version: 1.13f3


    Wireless Card Type: AirPort Extreme (0x168C, 0x87)
    Wireless Card Locale: USA
    Wireless Card Firmware Version: 1.2.2
     
  2. eman macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Location:
    In the great white north
    #2
    I've noticed that sometimes Airport Express is touchy. Try this: While trying to connect, turn Airport off and then back on again.

    Your AE card maybe dead.
     
  3. lAciDl thread starter macrumors member

    Joined:
    May 31, 2007
    Location:
    Tinton Falls, NJ
    #3
    ya ive tried that one many times with no luck.
     

Share This Page