Will Anysim1.1 Change the Baseband?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by unitethenations, Oct 21, 2007.

  1. unitethenations macrumors member

    Joined:
    Aug 8, 2007
    #1
    That is, if I, like most people, do not wish to spend what is about half the cost of reneging on my phone contract in order to unlock the phone, will it be prone to bricking AGAIN for future updates, or did the Dev team improve their method?
     
  2. DJJT macrumors newbie

    Joined:
    Oct 28, 2007
    #2
    I would also like to know if anySIM v1.1 damages the baseband...

    Thanks...
     
  3. ghostshadow777 macrumors member

    ghostshadow777

    Joined:
    Oct 4, 2007
    #3
    Supposedly a full restore brings you back to factory condition if you used AnySim 1.1. But it wouldn't hurt to use OneSim to relock to phone, then do a restore.

    OneSim is found in "Unlocking Tools" if you added iUnlock.no to your Installer sources.
     
  4. hidehide macrumors 6502

    Joined:
    May 1, 2007
    #4
    I think anysim 1.1 didnt touch the baseband, only the older version does..
     
  5. Luis macrumors 65816

    Luis

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Location:
    Costa Rica
    #5
    It does touch the baseband as far as I know (it has to), but it doesn't do it in a way that the process damages it (as was the case with anySIM 1.02). Either way, a restore wipes it all.
     

Share This Page