Will Apple exchange my iPhone when it's not activated with AT&T

Discussion in 'iPhone' started by M.a.r.k., May 10, 2009.

  1. M.a.r.k. macrumors member

    Joined:
    Oct 15, 2007
    #1
    Well the titel says it all. I'm gonna be in ny in 2 weeks, and i was wondering if there apple will give me a hard time, when i want to exchange my 2g iphone. It still has waranty, but i haven't activated it with at&t because i live in germany and yeah well roaming would be too expensive ;)
     
  2. calvy macrumors 65816

    Joined:
    Sep 17, 2007
    #2
    tell them you completed your contract with AT&T and have moved to Germany and use it there under a different company. I don't think they'd have a problem with that.
     
  3. M.a.r.k. thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 15, 2007
    #3
    ok, yeah sounds good, but there is one problem, i can't use the iphone in germany without jailbreaking it; if i tell em i jailbroke it then the def. won't exchange it ;)
     
  4. JCastro macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 12, 2008
    #4
    It is the original iPhone right? I doubt they will exchange it. If you were returning it because of a warranty issue they would. I think in your case it is just a matter of how long you have had it and how long Apple's return policy is.
     
  5. M.a.r.k. thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 15, 2007
    #5
    it is still under the one year warranty, and touchscreen is not working anymore partially. Now physical damage, water etc.
    But it was jailbroken and now i put on the original firmware;

    i think i'm gonna give it a shot they can't say nothing worse than no ;)
     
  6. Knowlege Bomb macrumors 601

    Knowlege Bomb

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Location:
    Madison, WI
    #6
    Most geniuses couldn't care less that you jailbroke the phone. If it's still under the 1 year warranty, they'll replace it.
     
  7. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #7
    Im pretty sure they do.
    Once they see a jailbroken phone they dont even want to bother with it. Thats what I experienced locally. And first thing they ask you is for your phone number to verify your AT&T account.


     
  8. benflick macrumors 68020

    benflick

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Location:
    Cincinnati, Ohio
    #8
    Original iPhone still under the one year warranty? Now how is that possible?

    It depends. I don't have AT&T, and I got a replacement 3g the other week. It all depends on who you get. As for it being jailbroken, I would just restore it before going in to the Apple store.
     
  9. The Californian macrumors 68040

    The Californian

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Location:
    Surfers Paradise
    #9

    Not everyone bought their iPhone the day it came out. This time last year they were still selling iPhone 2G's.
     
  10. benflick macrumors 68020

    benflick

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Location:
    Cincinnati, Ohio
    #10
    Haha, that's right. I wasn't thinking. :eek:
     
  11. Consultant macrumors G5

    Consultant

    Joined:
    Jun 27, 2007
    #11
    They will verify your at&t account for replacements.
     
  12. jmccullough108 macrumors 6502a

    jmccullough108

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Location:
    St. Louis, MO
    #12
    Yup. Seen it happen.
     
  13. uiop. macrumors 68020

    uiop.

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Location:
    Grand Rapids, MI
    #13
    Also...don't they have to reactivate the replacement phone in the store?
     
  14. benflick macrumors 68020

    benflick

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Location:
    Cincinnati, Ohio
    #14
    That's what I was wondering when I got my 3G replaced, because I don't have AT&T. The genius just told me that the replacement iPhone will not be activated (which I already knew). Then he said just put an AT&T sim in activated or not, and connect it to iTunes. When iTunes asks to set up your new phone with AT&T and all that junk, click cancel. It will activate it for you.
    I just ran QuickPWN:)
     

Share This Page