Will BF3 run on these specs?

Discussion in 'Mac and PC Games' started by Dr McKay, Mar 14, 2012.

  1. Dr McKay macrumors 68040

    Dr McKay

    Joined:
    Aug 11, 2010
    Location:
    Kirkland
    #1
    I currently have a:
    dual-core 2.8Ghz i7 (3.2Ghz turbo-boost).
    4 GB of RAM
    1GB ATI RADEON HD5650M Video Card.

    Id be happy with running the game at lowest detail, hopefully at 1920x1080 resolution. But the question is will it run at anything near 30FPS? I can get a decent frame rate in Bad Company 2. I've asked on Neowin but noone was any help.

    Thanks in advance.
     
  2. miles01110 macrumors Core

    miles01110

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Location:
    The Ivory Tower (I'm not coming down)
  3. SorenSev macrumors newbie

    Joined:
    Mar 16, 2012
    #3
    I got the same question. Pls help :)

    Ive Seen alot of you guys already got the Imac 3.1 ghz etc... Im in that unfortunatly position to have bought the 2.7 GHz Imac 27'.
    Yes I know, shame on me, but its still a mac! :D

    My question here is how BF3 will run on my Imac? I really dont care if I run it on native res or not, so all suggestions to get a better performance would be appreciated.

    My specs are.

    AMD Radeon HD 6770M
    VRam: 512
    2.7 GHz
    Processers: 1
    Cuad core.
    L2-buffer (pr core) 256
    L3-buffer: 6 MB
    Memory 4GB

    Thanks guys. :)
     
  4. The-Pro, Mar 16, 2012
    Last edited: Mar 16, 2012

    The-Pro macrumors 65816

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Location:
    Germany
    #4

Share This Page