Will F1 2010 work on my 27" iMac

Discussion in 'Mac and PC Games' started by bittered, Sep 19, 2010.

  1. bittered macrumors newbie

    Joined:
    May 5, 2006
    #1
    The minimum specs are here: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=987&game=F1 2010

    Everything looks ok but I don't know anything about graphics cards, they recommend a Radeon HD 4850 and my iMac has Radeon HD 4670. Is that good enough?

    The other specs on my iMac are:
    4GB DDR3 (1067MHz)
    Intel Core 2 Duo 3.06 GHz
    Windows XP with all updates and SPs
     
  2. Hellhammer Moderator

    Hellhammer

    Staff Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    Finland
    #2
    Those are recommendations, not requirements.

    These are the requirements

    http://www.strategyinformer.com/pc/system/f12010/systemrequirements.html

    It should run it fine but may not at the highest settings
     
  3. Mattww macrumors 6502

    Mattww

    Joined:
    Jan 11, 2008
    #3
    It is great that there is finally a new F1 game. I'd definitely like to try it one day but I haven't heard anything about a Mac port even though there is an iPhone version of F1 2009. I can't justify buying a new TV and a console and wheel just to play one game (I prefer playing games on my Mac anyway) and as I don't want Windows anywhere near it I guess I'll have to see if anyone gets it working in crossover games someday.
     
  4. blutackey macrumors newbie

    Joined:
    Mar 9, 2008
    #4
    If anyone gets this working on crossover let us know how, I get the usual error when I try and click install from the launcher
     

Share This Page