Will Genius Bar put more RAM in my MacBook

Discussion in 'MacBook' started by sananda, Jul 22, 2011.

  1. sananda macrumors 68020

    Joined:
    May 24, 2007
    #1
    Hi

    I have the last model MacBook (just discontinued for general purchase) and I could do with more RAM that its 2GB).

    Can I get more installed at a UK Apple Store?

    Thanks!
     
  2. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #2
  3. sananda thread starter macrumors 68020

    Joined:
    May 24, 2007
    #3
  4. sananda thread starter macrumors 68020

    Joined:
    May 24, 2007
    #4
    Actually, having just read through that stuff - it doesn't look so bad. Maybe I could do it.
     
  5. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #5
    Even if you don't want to do it, do you maybe know someone who can?
    It will be cheaper, as Apple takes a premium on RAM and the work hour (which actually is just 10 minutes) will cost some shillings too.
     
  6. sananda thread starter macrumors 68020

    Joined:
    May 24, 2007
    #6
    It looks ok for me to do it. And I just checked the cost of RAM at Crucial which is very reasonable.

    Thanks for your helpful advice!
     
  7. RWil85 macrumors 6502

    Joined:
    Aug 2, 2010
    #7
    I'm glad that you have decided to do it yourself - you won't regret it!

    The money saved + feelings of accomplishment will make you enjoy your machine that much more.

    I did a HDD to SSD upgrade as well as a 2GB --> 8GB RAM upgrade on my own..to perfection might I add, haha.
     
  8. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #8
    It is very doable, but I have put machines together since the 90s.
    But if I had to change a spark plug, I might be lost. A tire is better. As long as I have enough gaffa tape, the car might run (I actually repaired my car with just gaffa (some cables) and it drove again).
     
  9. sananda thread starter macrumors 68020

    Joined:
    May 24, 2007
    #9
    Thanks! Always good to save money!

    !!
     
  10. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #10
    Tell that to that car, which is now in Africa, where I guess gaffa tape is one of the less inventive repair materials it will get used to.
     
  11. sananda thread starter macrumors 68020

    Joined:
    May 24, 2007
  12. Kebabselector macrumors 68030

    Kebabselector

    Joined:
    May 25, 2007
    Location:
    Birmingham, UK
    #12
    Someone down voted this, why?
     
  13. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #13
    Because it is from me. Maybe I was too harsh to the OP?
     
  14. Kebabselector macrumors 68030

    Kebabselector

    Joined:
    May 25, 2007
    Location:
    Birmingham, UK
    #14
    It didn't come across as being harsh.
     
  15. sananda thread starter macrumors 68020

    Joined:
    May 24, 2007
  16. simsaladimbamba, Jul 22, 2011
    Last edited: Jul 22, 2011

    simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #16
    It was meant sarcastic, as sometimes I am a bit harsh, but only to questions which get repeated a lot, like "do I have a virus" or "my battery - is it ok?" and such.
    But I slowly phased it out of my system, but if I am in a bad mood (or my flatmate is playing tennis with orgasmic players) I can get a bit rude. But mostly I am teasing (and get warned for, as teasing is not easily conveyed via writing and especially here, where there are so many newcomers per day.

    Just be gentle to the RAM, and for that bit you don't have to be, be strong.

    PS: Just look at my avatar.

    [​IMG]


    [​IMG]

    To whoever does this, why don't you show yourself or drop me a PM?
     

Share This Page