General Will OS6.1.1 for 4S hurt my 3G?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by iRetired, Feb 13, 2013.

  1. iRetired macrumors 6502a

    iRetired

    Joined:
    Apr 21, 2012
    Location:
    WNY
    #1
    I have a jailbroken 4S and am on OS6.1 currently. I haven't experienced the connectivity issues that have been reported.

    Should I upgrade to 6.1.1 and jailbreak again to keep current? Or will the 6.1.1 update adversely affect what I have now?

    BTW, battery life with my jailbroken 6.1 has significantly improved.
     
  2. HankHowdy macrumors 68040

    HankHowdy

    Joined:
    Dec 2, 2012
    Location:
    Victorville CA
    #2
    I'm on it now, no issues.
     
  3. iRetired thread starter macrumors 6502a

    iRetired

    Joined:
    Apr 21, 2012
    Location:
    WNY
    #3
    Help - evasion doesn't work!

    Now I've upgraded to 6.1.1 but evasion doesn't work. I upgraded to vers 1.3.

    Crap. No jailbreak. This sucks.
     
  4. chambone macrumors 6502a

    chambone

    Joined:
    Dec 24, 2011
    Location:
    Netherlands
    #4
    I have the same 'problem' as you, OP. No connectivity issues and no battery issues on a jailbroken 4S on 6.1. I think I'm not going to bother, especially because the jailbreak took multiple tries on my ever so slightly outdated first gen MBP. I wonder though why some 4S's have problems with 6.1 and some don't.

    But did you notice any change in 3G performance between 6.1 and 6.1.1?

    ----------

    Give it another go.
     
  5. HankHowdy macrumors 68040

    HankHowdy

    Joined:
    Dec 2, 2012
    Location:
    Victorville CA
    #5
    I don't really care if it did or not. I just like to be in the latest.

    Works fine though.
     
  6. iRetired thread starter macrumors 6502a

    iRetired

    Joined:
    Apr 21, 2012
    Location:
    WNY
    #6
    Success!

    I finally got evasion to work! Yay!

    The problem was that my PC was downloading Win7 updates in the background. When I went to shut it down and see if a restart would work, I noticed a yellow ! mark in front of the Shutdown command. Oh, I'll bet that's it, I said. There were 14 updates to Win7! Took what seemed ages to install and update.

    TL;DR: After Win7 updated PC, evasion worked fine!

    (Yeah, I'm a redditor. So?)
     

Share This Page