Will this work for my macbook?

Discussion in 'MacBook' started by Josh4rmuk, Apr 1, 2012.

  1. Josh4rmuk macrumors newbie

    Joined:
    Apr 1, 2012
    #1
  2. miles01110 macrumors Core

    miles01110

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Location:
    The Ivory Tower (I'm not coming down)
    #2
    No. You cannot put a different logic board in a Macbook.
     
  3. AppleFanatic10 macrumors 68030

    AppleFanatic10

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Location:
    Encino, CA
    #3
  4. Benson11 macrumors regular

    Benson11

    Joined:
    Mar 18, 2012
  5. MarkMS macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 30, 2006
    #5

Share This Page