Will Tmobile 3G Sim work on iphone 4 world version

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by iphonetoday, May 25, 2011.

  1. iphonetoday macrumors regular

    Joined:
    May 14, 2009
    #1
    hi all .

    i'm using iphone 4 never lock world version
    currently i'm using att monthly pay 80.00 usd
    including

    450 minute
    200 mms
    100 international mms
    2 gb data

    i want to rip off att and move on with tmobile
    will tmobile work 3G on iphone never lock version ?

    Tmobile 30 dollar data plan unlimited

    i'm sharing minute free on tmobile sim card with my brother line , so i use free talk , don't know is tmobile 3G work on my iphone ? if it do , then perfect
     
  2. ulbador macrumors 68000

    ulbador

    Joined:
    Feb 11, 2010
    #2
    Never lock? If you mean factory unlocked just plug in your Tmobile sim and go.

    Right now, you won't get 3G on Tmobile. You'll be stuck on edge.
     
  3. nebo1ss macrumors 68030

    Joined:
    Jun 2, 2010
    #3
    You will not get a micro SIM from Tmobile you will have to cut down a regular SIM.
     
  4. iphonetoday thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 14, 2009
    #4
    i call tmobile they told me just go to tmobile store then they will replace regular sim to 3G sim , then i go home cut to iphone 4 size ,

    but important things is 3G is work or not ?

    i talk to sale man he' told me is will work 30 dollar month data music,pic,internet,mms

    sound great but not sure
     
  5. Chupa Chupa macrumors G5

    Chupa Chupa

    Joined:
    Jul 16, 2002
    #5
    Voice will work fine but you'll only get EDGE data, not 3G.
     
  6. labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #6
    T-mobile 3G is not compatible with the iPhones frequentcy having a factory unlocked doesn't change this. You just don't have to worry about basebands and updating firmware.
     
  7. iphonetoday thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 14, 2009
    #7
    so , 3G not work only edge

    which one faster edge or 3g ?

    all i need is yahoo/skype/facetime

    will edge can handle this app ?
     
  8. nebo1ss macrumors 68030

    Joined:
    Jun 2, 2010
    #8
    3G is much faster than Edge. Skype and Facetime require large bandwidth for the video. Edgo is probably not going to handle it. Use Wifi for the skype and Facetime.
     
  9. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #9
    You won't be able to get 3G on the iPhone with Tmobile USA.
    FaceTime won't work either.
     
  10. iphonetoday thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 14, 2009
    #10
    well , if tmobile work 3G for iphone
    then i have trick to make facetime work

    cydia have 3G unrestrictor
    that will work ,

    currently i'm using it
     

Share This Page