Winclone Gets errors when backing up

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by xi mezmerize ix, Jan 21, 2012.

  1. xi mezmerize ix macrumors 6502a

    xi mezmerize ix

    Joined:
    May 24, 2010
    Location:
    Maryland, USA
    #1
    Winclone used to work perfectly for me, but it hasn't been working lately. Everytime I try to back up, it says "Errors found. Check log for details." Reading the log is like reading another language and doesn't help me at all. Can anyone help me? Here is the log:

    Sat Jan 21 11:46:23 EST 2012
    =====backing up boot sector=====

    /bin/dd if="/dev/disk0" of="/Users/anthonyp/Desktop/Untitled.winclone/boot.mbr" bs=446 count=1
    1+0 records in
    1+0 records out
    446 bytes transferred in 0.013764 secs (32404 bytes/sec)
    return value of /bin/dd if="/dev/disk0" of="/Users/anthonyp/Desktop/Untitled.winclone/boot.mbr" bs=446 count=1 is 0

    =======creating empty file to overwrite pagefile.sys with=========

    /usr/bin/touch /tmp/winclone_empty_file
    return value of /usr/bin/touch /tmp/winclone_empty_file is 0

    Unmounting /dev/disk0s3
    /usr/sbin/diskutil unmount "/dev/disk0s3"return value of unmount is 0

    =======copying empty file over pagefile.sys=========

    "/Library/NTFSProgs/ntfscp" "/dev/disk0s3" /tmp/winclone_empty_file pagefile.sys
    return value of "/Library/NTFSProgs/ntfscp" "/dev/disk0s3" /tmp/winclone_empty_file pagefile.sys is 0

    current size is 99655614464
    partition id is 0x07
    =====Saving NTFS filesystem size==========

    /bin/echo "99655610368" > "/Users/anthonyp/Desktop/Untitled.winclone/size"
    return value of /bin/echo "99655610368" > "/Users/anthonyp/Desktop/Untitled.winclone/size" is 0

    =====Saving partition id=====

    /bin/echo "0x07" > "/Users/anthonyp/Desktop/Untitled.winclone/partitionid"
    return value of /bin/echo "0x07" > "/Users/anthonyp/Desktop/Untitled.winclone/partitionid" is 0

    partition format is Tuxera NTFS
    Unmounting /dev/disk0s3
    /usr/sbin/diskutil unmount "/dev/disk0s3"return value of unmount is 256

    output is disk0s3 was already not mounted

    Unmounting /dev/disk0s3
    /usr/sbin/diskutil unmount "/dev/disk0s3"return value of unmount is 256

    output is disk0s3 was already not mounted

    Unmounting /dev/disk0s3
    /usr/sbin/diskutil unmount "/dev/disk0s3"return value of unmount is 256

    output is disk0s3 was already not mounted

    Unmounting /dev/disk0s3
    /usr/sbin/diskutil unmount "/dev/disk0s3"return value of unmount is 256

    output is disk0s3 was already not mounted

    Unmounting /dev/disk0s3
    /usr/sbin/diskutil unmount "/dev/disk0s3"return value of unmount is 256

    output is disk0s3 was already not mounted

    Unmounting /dev/disk0s3
    /usr/sbin/diskutil unmount "/dev/disk0s3"return value of unmount is 256

    output is disk0s3 was already not mounted

    Unmounting /dev/disk0s3
    /usr/sbin/diskutil unmount "/dev/disk0s3"return value of unmount is 256

    output is disk0s3 was already not mounted

    Unmounting /dev/disk0s3
    /usr/sbin/diskutil unmount "/dev/disk0s3"return value of unmount is 256

    output is disk0s3 was already not mounted

    Unmounting /dev/disk0s3
    /usr/sbin/diskutil unmount "/dev/disk0s3"return value of unmount is 256

    output is disk0s3 was already not mounted

    Unmounting /dev/disk0s3
    Use of uninitialized value $command in concatenation (.) or string at /Applications/Winclone.app/Contents/Resources/winclone.perl line 548.
    /usr/sbin/diskutil unmount "/dev/disk0s3"return value of unmount is 256

    output is disk0s3 was already not mounted

    did not complete successfully
    cleaning up: Mounting Disk
    Volume Windows HD on /dev/disk0s3 mounted
    Sat Jan 21 11:46:29 EST 2012
     
  2. xi mezmerize ix thread starter macrumors 6502a

    xi mezmerize ix

    Joined:
    May 24, 2010
    Location:
    Maryland, USA
    #2
    Sorry to bump, but I really need help on this.
     
  3. ECD macrumors newbie

    Joined:
    Jul 23, 2011
    #3

Share This Page