Windows 7 not working on mid-2010 Mac Pro?

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by empezar, Feb 21, 2012.

  1. empezar, Feb 21, 2012
    Last edited by a moderator: Feb 22, 2012

    empezar macrumors regular

    empezar

    Joined:
    Sep 14, 2006
    #1
    Hello.

    I've been having this issue for the last year, meaning I haven't been able to use Windows for the past year.

    What happens is this:

    1) I install Windows 7. Everything seems fine.
    2) I install Boot Camp drivers.
    3) I reboot. Computer freezes after about one minute, displays a very subtle graphics bug, and reboots.
    4) Repeat step 3 in perpetuum.

    I would install Windows XP if it was possible. Well, it IS possible, but when I try to launch the Boot Camp drivers executable - nothing happens. At all.

    Has anyone had this issue and resolved it?
     
  2. thankins macrumors 6502

    Joined:
    Oct 25, 2007
    #2
    How is the future? Are there flying cars and hover boards? Watch out for old man Biff - heard he is trouble.

    No mid 2012 Mac Pros...or any mid 2012 Macs out there

    You talking about mid 2010 Mac Pro? Or MacBook Pro?
     
  3. henrydoown macrumors newbie

    henrydoown

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Location:
    Laguna Hills, CA 92653
    #3
    Windows 7 not working on mid-2012 Mac Pro?

    First of check, win 7 supported this software.
     
  4. empezar thread starter macrumors regular

    empezar

    Joined:
    Sep 14, 2006
    #4
    Oh I'm sorry I meant to type mid-2010 :)
     
  5. empezar thread starter macrumors regular

    empezar

    Joined:
    Sep 14, 2006
    #5
    Also, the problem was resolved by.....


    NOT INSTALLING THE BOOT CAMP DRIVERS.

    It seems Windows 7 works almost flawlessly without them anyway.
     
  6. notabadname, Feb 22, 2012
    Last edited: Feb 22, 2012

    notabadname macrumors 65816

    notabadname

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Location:
    Detroit Suburbs
    #6
    My install of Win 7 two days ago is working great with the Boot Camp-made support drivers disc installed, just for reference. Maybe your difficulty was isolated. Glad it worked for you ultimately. (and mine is the mid 2010 version as well)
     

Share This Page