Windows activation!!! Help

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by roblyh, Dec 13, 2007.

  1. roblyh macrumors member

    Joined:
    Oct 31, 2007
    #1
    I have my windows vista ultimate installed through bootcamp and I activated it. After that, I download the vmware fusion and run vista. But the problem is that it is asking me to activation my windows in 2 days and I have already activated. What should I do now?
     
  2. r.j.s Moderator emeritus

    r.j.s

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Texas
    #2
    Bootcamp and vista are two different hardware sets, I believe you have to activate again...

    But you may to check out this thread ...
     
  3. roblyh thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 31, 2007
    #3
    I already activated my windows through bootcamp. In vmware fusion, I cannot reactivate with the same key
     
  4. epmi macrumors newbie

    Joined:
    Dec 12, 2007
    #4
    Just reactivate

    Just activate again, that's what I did. And it was fine. I did the same thing as you did - I installed Vista through Boot Camp, then afterwards I installed Fusion. Through Fusion I ran Vista off of the Boot Camp partition and it asked me to reactivate so I did. No problems whatsoever.

    So try it. If it doesn't work, the worst that will happen is that you will have to call MS to activate and that shouldn't be a problem either.
     
  5. roblyh thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 31, 2007
    #5
    It won't allow me too because I already activate it.
     
  6. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #6
    Select to activate by phone and tell them you're running in a VM.
     
  7. roblyh thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 31, 2007

Share This Page