Windows Aero not working in Boot Camp- 2009 iMac GT120

Discussion in 'iMac' started by JoshJosh117, Mar 28, 2009.

  1. JoshJosh117, Mar 28, 2009
    Last edited: Feb 17, 2016
  2. jmpage2 macrumors 68030

    jmpage2

    Joined:
    Sep 14, 2007
    #2
    Your post is pretty confusing.

    Is it that Aero does not work in VMWare Fusion or that Aero does not work in Boot Camp or both? Generally the drivers you need and should use are the ones on the Leopard OS X disc.

    As to gaming performance in Fusion, it will not be good, because it's a virtual machine. If you want good gaming performance for Windows you will want to play your games in Boot Camp.
     
  3. JoshJosh117, Mar 28, 2009
    Last edited: Feb 17, 2016

    JoshJosh117 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 8, 2007
  4. minik macrumors 65816

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Location:
    Bellevue, WA
    #4
    Under VM, you'll not be able to see the Aero UI. I will stick with the video driver from the Leopard DVD/BootCamp/Fusion update.
     
  5. JoshJosh117, Mar 28, 2009
    Last edited: Feb 17, 2016

    JoshJosh117 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 8, 2007
  6. jmpage2 macrumors 68030

    jmpage2

    Joined:
    Sep 14, 2007
    #6
    Yes, you should use the driver on the CD, the problem also is that if you don't use a utility that scrubs the driver from the system then it's possible that the driver is still installed, even if you install the correct one.
     
  7. Sharangad macrumors member

    Joined:
    Oct 19, 2008
    #7
    When you're in boot camp re-run the performance evaluation in control panel. I suspect it's changed to the Fusion peformance levels for the GT130 and won't let you enable Aero unless it goes above a certain level.
     
  8. JoshJosh117, Mar 28, 2009
    Last edited: Feb 17, 2016

    JoshJosh117 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 8, 2007

Share This Page