Windows Media Player Help!!!!

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by highblksocks, Jul 31, 2007.

  1. highblksocks macrumors newbie

    Joined:
    Jun 1, 2006
    #1
    I just downloaded wmp 9 for os X and it has been working great. But, when I went to a website I get this "WINDOWS MEDIA PLAYER NOT INSTALLED
    Windows Media Player is not installed or was not correctly registered as a plug-in.

    Please click visit www.microsoft.com to install the latest version of Windows Media Player."
    Can someone please help me is there a setting that I have to change? this is the website if it helps http://tv.arsenal.com/default.aspx?p=channels/C4_S2&a=26592 thanks
     
  2. xUKHCx Administrator emeritus

    xUKHCx

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Location:
    The Kop
    #2
    Well you shouldn't be going to that website anyway, try this one. Have you guite and restarted your web browser. If that doesnt help try out flip4mac
     
  3. dpaanlka macrumors 601

    dpaanlka

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Location:
    Illinois
    #3
    DO NOT INSTALL WINDOWS MEDIA PLAYER FOR MAC!

    It is super outdated, is not Intel native, and Microsoft says so. Instead download the Flip4Mac QuickTime plugin.
     
  4. Osarkon macrumors 68020

    Osarkon

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Location:
    Wales
    #4
    Microsoft themselves recommend Flip4Mac over their dated version of Windows Media Player. You'd more than likely have more luck trying that. :)

    EDIT: beaten by less than 60 seconds by dpaanlka. Ah well:p
     
  5. highblksocks thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 1, 2006
    #5
    thanks alot i'll have to try that. and sorry xUKHCx go gunners. but i do wish we got Babel
     
  6. highblksocks thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 1, 2006
    #6
    ok so i downloaded flip 4 mac but and the installation screen i get a box that says

    the following quicktime components may be incompatible with flip4mac: popwirewmv-9import & popwire wmv-9 export please remove before continuing installation.

    does this happen to everyone??
     
  7. Osarkon macrumors 68020

    Osarkon

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Location:
    Wales
    #7
    That looks like it's because you have Windows Media Player installed. Try uninstalling it and then try installing Flip4Mac. :)
     
  8. highblksocks thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 1, 2006
    #8
    yessss it was . thank you so much it works now
     
  9. Osarkon macrumors 68020

    Osarkon

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Location:
    Wales

Share This Page