Windows Vista, Parallels, NO NETWORK DRIVERS!!

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by BlizZ10, Apr 22, 2009.

  1. BlizZ10 macrumors member

    Joined:
    May 18, 2007
    #1
    Hey everyone,

    I recently installed Windows vista using going through parallels because my bootcamp failed a while ago. This partition also acts as my bootcamp. Well The internet on parallels works fine because it is using osx network, but when i boot into bootcamp the network drivers seem to be missing. I cant figure it out, but it says the ethernet and network drivers are not there. I cant find the drivers on the internet anywhere and when i use the vista disk i have it still does not want to install them. Any advice???

    Thank you,
    BlizZ10
     
  2. ianloomis macrumors newbie

    ianloomis

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Location:
    Corning, NY
    #2
    Easy To Fix!

    Well there is a good thing and a bad thing about this. The bad thing is this is the must head pounding problem in the world. The good thing is its easy to fix. Basically, you must install Parallels software. You can do this from the menu or from the gears icon on the Vista minimized window. I almost killed my self over this problem when I came across the icon and clicked it. worked great. Hope this helps! :apple:
     
  3. MacDawg macrumors P6

    MacDawg

    Joined:
    Mar 20, 2004
    Location:
    "Between the Hedges"
    #3
    Did you install the drivers from the disc that came with your computer?
    As a part of the Boot Camp installation you have to insert the disc to finish installing the drivers
    If you did not complete this step, then no, you don't have the drivers installed


    Woof, Woof - Dawg [​IMG]
     

Share This Page