Windows XP on external HD with iMac

Discussion in 'iMac' started by frakie, Nov 30, 2010.

  1. frakie macrumors newbie

    Joined:
    Nov 30, 2010
  2. frakie thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 30, 2010
    #3
  3. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #4
    This was also there:

     
  4. Hellhammer Moderator

    Hellhammer

    Staff Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    Finland
    #5
    Did you read the whole guide including this link?
     
  5. frakie thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 30, 2010
    #6
    That's not a good solution to me. I don't want do "corrupt" my iMac HD.
     
  6. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #7
    You could make a backup of your internal iMac HDD via CarbonCopyCloner (www.bombich.com) and use that backed up clone to restore from if anything goes fubar.
     
  7. Hellhammer Moderator

    Hellhammer

    Staff Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    Finland
    #8
    Corrupt? :confused: Windows won't have any effect on OS X. I would just stop worrying too much and take the full advantage of the machine.

    Windows isn't designed to run externally, thus it's fairly hard to do so. E.g. Vista and 7 won't run externally at all
     
  8. frakie thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 30, 2010
    #9
    I said "corrupt"... Just to mean making the HD dirty. I really don't like Windows and I don't want it on my iMac HD at all. I just need it for some videogames (such as GTA IV).
     

Share This Page