winpwn 2.0.0.1 for Windows

Discussion in 'iPod touch Hacks' started by mrmarky, Jul 24, 2008.

  1. mrmarky macrumors member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    #1
    http://winpwn.com/

    Anyone got this work yet,


    When I tried to build the IPSW file it flips out right near the end (if you choose to add Cydia) soon as you build it without Cydia it works ?

    Anyone had any luck ?
     
  2. mrmarky thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    #2
    24/07/2008 14:06:57 - This is winpwn ver.:2.0.0.1 RC1
    24/07/2008 14:06:57 - Apple Mobile Device Support Version 2.0.0.32 installed.
    24/07/2008 14:06:58 - Failed to load image catalog
    24/07/2008 14:06:59 - Failed to load payload catalog
    24/07/2008 14:07:05 - File from:C:\Documents and Settings\Mark\Desktop\iPod1,1_2.0_5A347_Restore.ipsw
    24/07/2008 14:07:05 - Recognized as:iPod1,1_2.0_5A347_Restore.ipsw Type: IPSW_iPod
    24/07/2008 14:07:05 - Be sure to connect an iPod!
    24/07/2008 14:07:29 - Preparing ipsw file.
    24/07/2008 14:07:34 - Adding custom Boot Logo
    24/07/2008 14:07:39 - Adding custom Recovery Image
    24/07/2008 14:07:42 - Extracting Root Filesystem
    24/07/2008 14:07:51 - Growing Root Filesystem
    24/07/2008 14:07:51 - Replacing Kernel
    24/07/2008 14:07:51 - Applying patch fstab.patch
    24/07/2008 14:07:51 - Applying patch Services.plist.patch
    24/07/2008 14:07:51 - Adding package Cydia.tar
    24/07/2008 14:07:55 - Adding package YoutubeActivation.tar
    24/07/2008 14:07:56 - Rebuilding Root FileSystem


    mine chucks that up, says error when it trys to rebuild last part
     
  3. J*man macrumors member

    Joined:
    Oct 13, 2007
    #3
    Sorry to hijack your thread, but does WinPwn install Cydia or Installer?
     
  4. andybno1 macrumors 68040

    andybno1

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Liverpool, UK
    #4
    cydia, installer is still being worked on by the developers to work with 2.0
     
  5. bozboyku1 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 11, 2007
    #5
    Ya, it just doesnt seem to work right for me either. I though it was going to be a more seamless tool to use rather that having to restore it still..
     

Share This Page