Become a MacRumors Supporter for $25/year with no ads, private forums, and more!
  • Did you order new AirTags? We've opened a dedicated AirTags forum.

chrisnevv

macrumors newbie
Original poster
Apr 18, 2014
5
0
Hi all.
I am wondering if there are any themes currently out that work on an iphone 5S on ios 7.o4
I see many sites claiming to be running themes on this software version, yet when I apply themes inside WinterBoard nothing changes.
I've tried selecting the Summerboard "designed for older themes" button as well, and it has no effect.


Are there any themes that will work right now? These stock icons etc are killing me. :confused:
 
Last edited:

chrisnevv

macrumors newbie
Original poster
Apr 18, 2014
5
0
Obscure, Circul 8, Anode, Axle to name a few 7.1 ready themes.

----------

Or is there a way to at least change the icons for now, within iFile or something similar? All these themes and no way of installing any of them while looking at these horrendous apple stock icons is :mad:
 
Comment

darricksailo

macrumors 601
Dec 18, 2012
4,353
113
Obscure, Circul 8, Anode, Axle to name a few 7.1 ready themes.

----------

Or is there a way to at least change the icons for now, within iFile or something similar? All these themes and no way of installing any of them while looking at these horrendous apple stock icons is :mad:

None of them seem to be in the default repos/free

Yes, you can by replacing each app's respective app icon (could be icon@2x.png or whatever app icon name the app uses)
 
Comment

0xyMoron

macrumors 6502
Oct 5, 2012
433
3
California
Had similar issue on 7.0.6 today after uninstall iWidgets i could no longer apply any theme, reinstalling Winterboard fixed it, now back in business. :cool:
 
Comment

chrisnevv

macrumors newbie
Original poster
Apr 18, 2014
5
0
My mistake, I am on ver 7.0.4. :eek:


0.9.3911 is my version of Winterboard. Reinstalling it didn't fix it. Selecting a theme and respringing did nothing.
 
Last edited:
Comment

chrisnevv

macrumors newbie
Original poster
Apr 18, 2014
5
0
I used Icleaner. I cleaned out Cydia sources. Plus I did an uninstall of Winterboard.
Then I reinstalled Winterboard and all is fine now. Themes are mapping perfectly.
 
Comment
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.