iPhone Winterboard themes not showing on SB

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by joshlogic, Dec 3, 2012.

  1. joshlogic macrumors newbie

    Joined:
    Apr 9, 2009
    #1
    Hello all,

    I've been jailbroken on my 4s (5.1.1) for some time now, and have had no issues using various themes on my Springboard. The issue I've had of late is that I will select a theme (animated falling leaves for example), put it at the top of the themese list, and respring. In the past, this has always immediately resulted in leaves falling on the Springboard.

    I don't know when it started (within the last month or two), but now when I select this or other WB themes, they will show up on the SB for just a split second, and then it appears they go into the background somehow - like the actual SB is layered over whatever themes I'm trying to display.

    I did a complete restore and re-jb for 5.1.1 just now and only downloaded Winterboard the the leaves theme to make sure I'm not in conflict with other tweaks/etc. It's behaving the same way - still layering behind the rest of the SB so that I can only see it during a fresh reboot for an instant.

    Any help at all with this? I've tried everything I know how to do, and searched everywhere I know to search and have turned up nothing. Thanks for reading!

    Josh
     
  2. joshlogic thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 9, 2009
  3. GBreezy macrumors newbie

    Joined:
    Jan 14, 2013
    #3
    that's weird because the layered affect usually means multiple active themes. that or the themes you're trying to use are faulty.
     

Share This Page