wireless issues

Discussion in 'macOS' started by dukebound85, Dec 30, 2008.

  1. dukebound85 macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #1
    I recently bought a D-link dwa-140 so i could have wireless internet for my desktop that does not have an airport card

    it was working last night but now all i get is a self-assigned ip and have to go back to using my laptop as an expensive router for my desktop via internet sharing over ethernet

    the wireless router i have is the linksys WRT54GS

    anyone know how to resolve this? i tried copy and pasting the ethernet ip,subnet, router and dns server info that i obtain on my desktop when i share the internet from my mb into the d-link settings but it wont work. i have also tried resetting the router and modem, replugging in cables but to no avail

    kind of frustrating so any advice would be great
     
  2. dukebound85 thread starter macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #2
    should also say the same thing is happening with my ps3 though not the wii

    any reason???
     
  3. Nanookfan macrumors member

    Joined:
    Apr 13, 2008
    #3
    Hi, the first thing I would try is reseting your router and whatever you have feeding it, i.e. cable modem, dsl, ect. That should cause it to clear the current IPs and re-assign them, assuming you are using DHCP to hand out your IPs in stead of manually assigning them. By the way, what OS are you running, Tiger, Leopard, ect.?

    Edit: oops, sorry, just saw that you already tried the reset.
     
  4. dukebound85 thread starter macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level

Share This Page