wireless network!!!! please help

Discussion in 'MacBook Pro' started by adinspot22, Nov 15, 2010.

  1. adinspot22 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 15, 2010
    #1
    hey,so i bought my mac book pro like two weeks ago and fell in love with it. up until two days ago the laptop was working great! after a while i had the network logo with an "!" on it, so i started the network diagnostics from safari, and it told me to restart the router, i tried that but it didn't work. i tried to restart the laptop, again nothing.
    my other laptop is working great on the wireless network!

    please anyone can help me with this problem ?
    thanks a lot people
     
  2. nelz886 macrumors member

    nelz886

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Location:
    New Jersey
    #2
    You probably hit "Create Network" on the Airport menu by accident.
    Click the airport menu and disconnect from any network listed under "Devices" or "Computer to Computer" Networks. Log out and back in to be sure.
     
  3. adinspot22 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 15, 2010
    #3
    it didn't work! there is no internet connection although i have internet on my other laptop lol
     
  4. zachcheatham macrumors regular

    zachcheatham

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Location:
    St. Louis, Missouri
    #4
    Any details on the router? And some settings.
     
  5. adinspot22 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 15, 2010
    #5
    well i have adsl over isdn (don't know if that will really help)
    the router has a sticker that says "CHRONOS"
    adsl 2+wireless g router
    basically the settings are my password didn't deal with anything other than that.

    please help !!! :D
     

Share This Page