Wolfenstien Problem

Discussion in 'Mac and PC Games' started by Samarium, Feb 6, 2008.

  1. Samarium macrumors 6502a

    Samarium

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Location:
    @ home.
    #1
    Hello everyone, I hope you'll doing great. I have been playing N64 games all weekend and reading from place to place, I read that Wolfenstein was a great game so I downloaded it, Install it smootly, but when i try to open it, it opens a terminal-like and starts buzzing like in a loop and i have to force quit to stop it.

    I have a C2D SR 1gb macbook.

    Can someone help me run it?
     
  2. Bradsmith86 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 6, 2008
    #2
    Wolfenstein problem

    Your not the only one with the Wolfenstein problem which is a shame because it is a great game the only problem is it will not load on the Mac OX Leopard unfortunately i cant find an answer to this problem :mad: yet which is annoying because it is one of my favorite online games if i find out anymore information i will keep you posted.
     
  3. Samarium thread starter macrumors 6502a

    Samarium

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Location:
    @ home.
    #3
    thanks mate. I never thought Leopard could be the problem.
     
  4. lethal macrumors newbie

    Joined:
    Feb 9, 2008
    #4
    ET Console ET

    Hey guys i hope y'all doing gr8.!! I wanted to ask how i can open my enemy territory console with another button so i can use the button wich i used to open the console for my clantagg. i need this here > for my clan tagg but with that i open my console, now i need another button that opens my console for my tagg.:p

    I'd be real happy for your replys thanks a million! my msn is killman156@hotmail.com

    Greetz...Lethal:p:p:p:p:p:p:p;););):D:eek::eek::eek::rolleyes::rolleyes::p:cool::cool:
     
  5. Virgil-TB2 macrumors 65816

    Virgil-TB2

    Joined:
    Aug 3, 2007
    #5
    Is this the original Wolfenstein we are talking about or the "reboot" one?

    The original works fine for me under Leopard.
     
  6. lethal macrumors newbie

    Joined:
    Feb 9, 2008
    #6
    ET Console ET

    ET Console ET
    Hey guys i hope y'all doing gr8.!! I wanted to ask how i can open my enemy territory console with another button so i can use the button wich i used to open the console for my clantagg. i need this here > for my clan tagg but with that i open my console, now i need another button that opens my console for my tagg.

    I'd be real happy for your replys thanks a million! my msn is killman156@hotmail.com

    Greetz...Lethal
     

Share This Page