Won't Fully load Webpages, Please Help

Discussion in 'iMac' started by Joel9293, Mar 26, 2011.

  1. Joel9293 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 26, 2011
    #1
    Hey,
    I need help my iMac won't fully load some websites for example on ebay it doesnt show any pictures, anyone have any help. it has worked fine at another house so could it be the router or isp?
    Thanks
     
  2. stridemat Moderator

    stridemat

    Staff Member

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Location:
    UK
    #2
    Does it still happen if you use a different browser?
     
  3. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #3
    What iMac, what Mac OS X and browser are you using?
    What router and ISP is involved?
     
  4. Joel9293 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 26, 2011
    #4
    Its running 10.6.6 and i've tried every browser possible and i'm with iinet and my router is a belkin adsl2+ modem with wireless 802.11g router
     
  5. Joel9293 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 26, 2011
    #5
    also its also the 21.5 inch imac from early 2010
     
  6. product26 macrumors 6502a

    product26

    Joined:
    May 30, 2005
    #6
    Clear the browser cache and reboot for good measure.
     
  7. Joel9293 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 26, 2011
    #7
    Yep ive tried that ive also tried rebooting my whole mac, that failed, and also tried opening a new account and trying it, that didn't work also
     

Share This Page