Word '04 & '08 - Save As missing

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by creator2456, Apr 2, 2008.

  1. creator2456 macrumors 68000

    creator2456

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    Chicago
    #1
    [​IMG]

    This screenshot is from '04, but it is the same in '08.

    Where could it have gone and what can I do to get it back?
     
  2. xUKHCx Administrator emeritus

    xUKHCx

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Location:
    The Kop
    #2
    Thats odd :confused::confused:, does the save as dialog box come up if you press cmd+shift+s.
     
  3. creator2456 thread starter macrumors 68000

    creator2456

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    Chicago
    #3
    Nope, the Formating toolbar becomes visible in both if is not already. If it is visible, it just becomes selected.

    When I type in 'save as' to the Help menu the only thing that comes up is 'Save As Web Page...'.
     
  4. srl7741 macrumors 68020

    srl7741

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Location:
    In my world
    #4
    I'm using 04 and i have the "Save as" menu option. I have not installed 08 yet. It's still setting on my counter.
     
  5. creator2456 thread starter macrumors 68000

    creator2456

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    Chicago
    #5
    I think I noticed that it was missing before I installed '08, but I can't remember for sure. Doesn't make sense that '08 would remove the Save As feature from Word only. It is still present in Excel and Powerpoint for both '04 and '08.
     
  6. MacLeBon macrumors newbie

    Joined:
    Sep 19, 2007
    #6
    I have 08 and I noticed that you can customize the menus. Try putting it back in.
     
  7. creator2456 thread starter macrumors 68000

    creator2456

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    Chicago
    #7
    Alright, this got it back for both (added back in '04 and '08). I just had to add the shortcut through the Keyboard system preferences.

    Thanks!

    Now to get started on the 7 page paper that's due Friday...

    *Quick Question - Is there a way to get Return/Enter to act like it used to in '04? Right now I have to use Shift+Enter/Return to get the next line because just Enter/Return is doing a double return or something.
    ** Nevermind. Doesn't seem like you can. A plain Return starts a new Paragraph and to get the manual line break you need to use Shift+Return.
     

Share This Page