Wordpress Blog to another Website

Discussion in 'Web Design and Development' started by JackT06, Dec 27, 2011.

  1. JackT06 macrumors 6502

    JackT06

    Joined:
    Jul 24, 2009
    #1
  2. miles01110 macrumors Core

    miles01110

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Location:
    The Ivory Tower (I'm not coming down)
    #2
    What you are actually asking is unclear. It is very easy to add tags and categories right from the Wordpress interface when you're logged into the admin Dashboard. Adding media is also easy from the icons right above each new post text box.
     
  3. JackT06 thread starter macrumors 6502

    JackT06

    Joined:
    Jul 24, 2009
    #3
    Sorry, what I'm trying to do add the blog into my current website, a well as having the WordPress blog itself. Does that make it clerer?
     
  4. manueld macrumors 6502

    Joined:
    Jun 8, 2009
    #4
  5. JackT06 thread starter macrumors 6502

    JackT06

    Joined:
    Jul 24, 2009
    #5
    Thanks, that's got me started:) Does anyone know how I can edit it to display the full blog post? Or maybe.. The full blog post of the most recent and then summary of the rest?


    Also, why has it got 'Continue Reading' and then 'Read More' below?

    Blog so far
     
  6. manueld macrumors 6502

    Joined:
    Jun 8, 2009
    #6
    If you used:
    <?php
    // Include WordPress
    define('WP_USE_THEMES', false);
    require('./wordpress/wp-load.php');
    query_posts('showposts=1');
    ?>

    change it to:
    <?php
    // Include WordPress
    define('WP_USE_THEMES', false);
    require('./wordpress/wp-load.php');
    ?>

    Then:
    <?php query_posts($args); ?>
    <?php while (have_posts()): the_post(); ?>
    <h2><?php the_title(); ?></h2>
    <?php the_content(); ?>
    <?php endwhile; ?>

    Look at http://codex.wordpress.org/Function_Reference/query_posts
    and change the $args in the query_posts function to show what you need it to be.

    ----------

    I'm confused...you already had your site up as a wordpress blog...why are you converting it?

    http://hampshiredoeyouthforum.uphero.com/blog/wordpress/

    Why not just install wordpress on the root rather than the convoluted directory structure and then use pages for your static elements?
     
  7. SimonDevise macrumors newbie

    Joined:
    Sep 21, 2012
    Location:
    USA
    #7

    I think it will be difficult for him .
     

Share This Page