World Of Warcraft widget ?

Discussion in 'Mac and PC Games' started by Foxile, Mar 26, 2008.

  1. Foxile macrumors regular

    Joined:
    Dec 27, 2007
    #1
    Does anyone know if there's a widget about that'll allow me to add a server name to have it's status displayed ?
     
  2. kkat69 macrumors 68020

    kkat69

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Location:
    Atlanta, Ga
    #2
    Yes there is.

    Google, first hit on the Apple web site.
     
  3. Foxile thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 27, 2007
    #3
    I can't find any mention on the Apple website :confused:
     
  4. kkat69 macrumors 68020

    kkat69

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Location:
    Atlanta, Ga
    #4
  5. Foxile thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 27, 2007
    #5
    Thanks.

    Unfortunately, I play on the EU servers and it looks like an update somewhere has nadgered the EU server listing :(
     
  6. kkat69 macrumors 68020

    kkat69

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Location:
    Atlanta, Ga
    #6
    I don't know for sure but it might not be that widget specific. Seems the Yahoo Widget is bugged to for EU realms.
     

Share This Page