Would the DDR3 RAM work?

Discussion in 'iMac' started by oldalbion, Mar 7, 2009.

  1. oldalbion macrumors newbie

    oldalbion

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Location:
    UK
    #1
    I have a Dec 08 purchased 3.06 Intel Core 2 Duo iMac with 4G of 800 MHz DDR 2 SDRAM installed and lovely it is too ;)

    I note the new iMac's now use DDR3 RAM and wonder (for future reference only) if the DDR3 RAM would work in my iMac if I swapped sticks.

    I suppose whilst I'm on a roll of asking a question....I may as well try another one.....

    Would (again for future reference) the ATI Radeon HD 4850 512MB be fitable (if that was a word....which it is not:eek:) in place of my GS 8800 512.

    Thank you, in anticipation of views.....and God save the Queen and the President ;)
     
  2. mlemonds macrumors 6502a

    mlemonds

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Location:
    Lexington, KY
    #2
    ram- no

    vid card (as long as they are both PCI-E and the card physically has enough room to fit in the case - yes

    vid card- no
     
  3. Cave Man macrumors 604

    Cave Man

  4. oldalbion thread starter macrumors newbie

    oldalbion

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Location:
    UK
  5. Tallest Skil macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #5
    You have no idea what you're talking about. This is an iMac. You can't do ANYTHING to the graphics card.
     
  6. animaxcg macrumors regular

    Joined:
    Sep 10, 2008
    #6
    the video card is soldered on the logic board.
     
  7. mlemonds macrumors 6502a

    mlemonds

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Location:
    Lexington, KY

Share This Page