Would this RAM work in my macbook?

Discussion in 'MacBook' started by Volcom guy992, Jul 23, 2011.

  1. Volcom guy992 macrumors newbie

    Joined:
    May 28, 2009
    #1
    Hey I want to upgrade the RAM in my macbook but not 100% sure if it will work and dont want to waste my time. Anyways this is the RAM I want to get

    Kingston 2GB (2 x 1GB) DDR2 667 (PC2 5300) Dual Channel Kit Memory for Apple Notebook

    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820134372

    and this is the type of macbook I have and what the apple site recommends

    http://store.apple.com/us/memorymodel/ME_13_1_83_MB_G2

    Now I am fairly certain it will work but I figure I should ask people who know what they are doing if it will work for sure. Thanks for any help I get.

    If this helps here ya go:
    [​IMG]
     
  2. Volcom guy992 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 28, 2009
    #3
    Thank you for the quick reply I was holding off cause I didn't want it to not work then return it and blah blah blah lol again thanks
     
  3. alust2013 macrumors 601

    alust2013

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Location:
    On the fence
    #4
    Try this. It's a few bucks cheaper and is in stock. You don't need memory labeled "for Mac"
     
  4. Volcom guy992 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 28, 2009
    #5
    Why thank you, savin me some money and even more time :D I am not to sure when it comes to stuff like this so thanks a lot.
     
  5. kensteele macrumors newbie

    Joined:
    Jan 28, 2006
    #6
    Few days later and it's all gone, out of stock. Any other good suggestions/alternatives?
     
  6. brdeveloper macrumors 68020

    brdeveloper

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Location:
    Brasil
    #7
    Kingston "KTR" DDR3 memories are reported to work with Macs; Kingston "KVR" (value series) are reported not to work.

    I've bought 2x4GB unbranded "apple-validated" memories in Ebay from a 10K+ seller and they're still working fine for 6 months.

    I have OWC 2x2GB memories and they work well too.
     

Share This Page