Wrong icons

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by Pagemakers, Jul 1, 2009.

  1. Pagemakers macrumors 68000

    Pagemakers

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Location:
    Manchester UK
    #1
    If I delete or install something using the iphone it screws up the icon names.

    It's happening more and more.

    See attached.
     

    Attached Files:

  2. Slucko macrumors member

    Joined:
    Jul 2, 2008
    #2
    I have been having the same issue though usually around the 6th page or higher, also I didn't experience it on my iPhone 3g only the 3gs
     
  3. Pagemakers thread starter macrumors 68000

    Pagemakers

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Location:
    Manchester UK
    #3
    The only way I can resolve it is to un-install and re-install using iTunes.

    A real crapper if your app is important and you need to retain the data.
     
  4. retiredtk macrumors newbie

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Location:
    SoCal
    #4
    good way to fix it is to sync to itunes then run a restore from backup. all apps will be fine untill you do a hard reset. mines doing the same thing and it's happening to a lot of people. hopefully this issue will be fixed in 3.1
     
  5. Pagemakers thread starter macrumors 68000

    Pagemakers

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Location:
    Manchester UK
  6. Pagemakers thread starter macrumors 68000

    Pagemakers

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Location:
    Manchester UK
    #6
    Still happening (see bottom right).
     

    Attached Files:

  7. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #7
    IDK how you expect to fix it, if you're not willing to try suggestions.
     
  8. Pagemakers thread starter macrumors 68000

    Pagemakers

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Location:
    Manchester UK
    #8
    In fact I meant to say. I did try the fix and it only lasted for a few days. Now it's back to the wrong icons again.

    I'm beginning to wish I never upgraded from my 3G to the 3GS for a variety of reasons.
     
  9. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #9
    Oh, okay. You've tried the adding app trick and deleting app trick and the restore was the last thing. You could try a DFU restore though.
     
  10. Pagemakers thread starter macrumors 68000

    Pagemakers

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Location:
    Manchester UK
    #10
    Actually re-installing form Itunes fixes the problem. It's bug nevertheless.
     

Share This Page