WTF? My iPhone says I've used 8 gigs of data!!!

Discussion in 'iPhone' started by SomeDudeAsking, Feb 9, 2011.

  1. SomeDudeAsking macrumors 65816

    Joined:
    Nov 23, 2010
    #1
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8C148 Safari/6533.18.5)

    I just checked the Usage panel in the General Settings and my iPhone 4 says I've sent 4 gigs and received 4 gigs over the past week when I've never even used over 200 megs in a single month. To add to this, I have cellular data turned off for the whole phone!!! This better be a bug or there will be some damn good bitching from me.
     
  2. vistadude macrumors 65816

    Joined:
    Jan 3, 2010
    #2
    That's total data, not monthly data. If you upgraded from an older iphone, it also includes that data too.
     
  3. SomeDudeAsking thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Nov 23, 2010
    #3
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8C148 Safari/6533.18.5)

    This iPhone 4 is 4 months old and I just reset the usage statistics last week so it is not the cumulative total.
     
  4. BHP41 macrumors 6502a

    BHP41

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Location:
    United States of America
    #4
    Post a screen shot. I think you've had nothing to bitch about in the last week so you took this from one of the vzw threads. There's another one that says the same thing. You're on AT&T. Do us all a favor and move on to another site. Troll
     
  5. Wierac21 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Location:
    At my house
    #5

    Pwned
     
  6. akkkmed macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2010
    #6
    My iPhone says the same thing... 4GB sent, 4GB received.
    Received it this past Monday (on Verizon.) Can't believe it's that high...
    data.PNG
     
  7. sim667 macrumors 65816

    Joined:
    Dec 7, 2010
    #7
    2 gb received, 500 meg sent.... never reset.

    Had it since august :)
     
  8. Daveoc64 macrumors 601

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Location:
    Bristol, UK
    #8
    This is a common bug in iOS.

    Nothing to worry about.

    I'd reset the usage meter (button at the bottom of the screen).
     
  9. SomeDudeAsking thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Nov 23, 2010
    #9
    It looks just like what the previous person posted in this thread except on a different carrier and I reset the stats last week.

    I haven't even been on any of the Verizon threads. And if there are other posts that show the same bug, then it shows that there is a bug in the iPhone where it's counters easily get corrupted.

    Wrong again, I'm in Canada.

    That's a personal attack.
     
  10. LapsangSouchong macrumors 65816

    LapsangSouchong

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Location:
    the burrows
    #10
    wow, jump to conclusions and down folks' throats much? :rolleyes::rolleyes:
     
  11. 184550 Guest

    Joined:
    May 8, 2008
    #11
    If one were to look at the threads started by SomeDudeAsking, one would see that the comment wasn't too far off. So with that said,

    Jump to conclusions and down folks' throats much? ;)
     
  12. LapsangSouchong macrumors 65816

    LapsangSouchong

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Location:
    the burrows
    #12
    I've looked at his threads. Still don't think it warranted that. And, as we see, others have had his same experience.

    cheers.
     

Share This Page