WTF - why was my AT&T symbol 'AT&T'

Discussion in 'iPhone' started by fridgeymonster3, Mar 26, 2009.

  1. fridgeymonster3 macrumors 6502

    fridgeymonster3

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Location:
    Philadelphia
    #1
    So I'm on my commute home and my iPhone 3G starts to lag pretty bad, so I turn it off then back on. Well, to my surprise my AT&T symbol was shown as 'AT&T' with the little inner quotes. It stayed that way for about 15 minutes and then just switched back! Also, my two email accounts had magically become empty and had to redownload all my emails (up to 100). WTF?! Anyone ever have this before?
     
  2. uiop. macrumors 68020

    uiop.

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Location:
    Grand Rapids, MI
    #2
    It's happened to me before...I'm not too sure what it means. I just rebooted my phone to make it go away.
     
  3. cridiron macrumors member

    Joined:
    Oct 23, 2008
  4. SFStateStudent macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
    #4
    +1 ^^^ I thought that happened to me the other day, but I didn't take a screenshot as well.....:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
     
  5. dissdnt macrumors 65816

    dissdnt

    Joined:
    Aug 3, 2007
    #5
    It means AT&T in theory hehe.

    Maybe it's roaming on another network.
     
  6. theDUB macrumors 6502a

    theDUB

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Location:
    SLT, CA
    #6
    Seriously. Why do people try to describe what happened on their screen without posting a screen shot? It literally takes one second to capture. Then just e-mail it to your photobucket, direct link it to macrumors.
     
  7. Sdahe macrumors 68000

    Sdahe

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Location:
    San Juan, PR
    #7
    Yep... it happened to me too. Never knew what it was.
     
  8. fridgeymonster3 thread starter macrumors 6502

    fridgeymonster3

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Location:
    Philadelphia
    #8
    Dude, I was in an exhausted stupor and forgot. Next time I'll be sure to do so.
     
  9. Benguitar Guest

    Benguitar

    Joined:
    Jan 30, 2009
    #9
    Nope, it has never happened to me.

    My iPhone(s) have been pretty good to me. :)
     
  10. skye12 macrumors 65816

    skye12

    Joined:
    Nov 11, 2006
    Location:
    Austin, Tx
    #10
    It probably means something, but its likely just a technical flag of some sort.
     
  11. Mintin8 macrumors 6502a

    Mintin8

    Joined:
    Mar 4, 2009
    Location:
    United Kingdom
    #11
    Never happened to me. Sounds un-common. Even though I live in Scotland, o2 has never appeared in inverted commas.
     
  12. Primejimbo macrumors 68040

    Joined:
    Aug 10, 2008
    Location:
    Around
    #12
    So this happened to me and I looked for this thread. I rebooted my iPhone, but before that I took a screen shot since people were asking
     

    Attached Files:

    • -1.jpg
      -1.jpg
      File size:
      64.2 KB
      Views:
      58
  13. Tokiopop macrumors 68000

    Tokiopop

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    West Yorkshire, UK
    #13
    Not happened to me. I'm on O2-UK, by the way.

    Hey hey, that rhymed! :D
     

Share This Page