xcode 6.3 appears in appstore update after it was updated

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Baletin, Apr 9, 2015.

  1. Baletin macrumors member

    Joined:
    Apr 14, 2012
    #1
    I've clicked on "UPDATE" of xcode in Appstore and this feature was grayed out (nonclickable) and the download started as it appears in Launchpad:

    [​IMG]

    After downloading and installation the appstore still has clickable "update" for xcode and performs the same actions as in the time of first installation.

    How can I resolve this issue?
     
  2. dyt1983, Apr 9, 2015
    Last edited: Jun 2, 2015

    dyt1983 macrumors 65816

    Joined:
    May 6, 2014
    Location:
    USA USA USA
    #2
    edit: To remove personally identifying information not relevant to the thread.
     
  3. jennyp macrumors 6502

    Joined:
    Oct 27, 2007
    #3
    I have weirdness with this too. Clicked "Update" for Xcode in MAS, and though there's a spinning activity indicator at top left, and a message "Installing Updates..." underneath that, it just goes on forever, yet nothing seems to be happening. In Launchpad, some unidentified thing, which I presume is Xcode, seems to be updating. I say "unidentified" because it looks like this:
     

    Attached Files:

  4. jennyp macrumors 6502

    Joined:
    Oct 27, 2007
    #4
    Searching for "Xcode" in Launchpad returns "no results" .. messed up indeed
     
  5. Baletin thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 14, 2012
  6. dyt1983, Apr 9, 2015
    Last edited: Jun 2, 2015

    dyt1983 macrumors 65816

    Joined:
    May 6, 2014
    Location:
    USA USA USA
    #6
    edit: To remove personally identifying information not relevant to the thread.
     
  7. dyt1983, Apr 9, 2015
    Last edited: Jun 2, 2015

    dyt1983 macrumors 65816

    Joined:
    May 6, 2014
    Location:
    USA USA USA
    #7
    edit: To remove personally identifying information not relevant to the thread.
     
  8. Baletin thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 14, 2012
    #8
    The issue seems to be self-resolving. After the second round everything is ok, installation has completed, no any other updated are listed in the AppsStore app.

    Minor issue indeed...
     

Share This Page