xfx radeon hd 6870 2gb issues

Discussion in 'Mac Pro' started by mackerhacker123, Jan 15, 2016.

  1. mackerhacker123 macrumors newbie

    mackerhacker123

    Joined:
    Jan 15, 2016
    #1
    hello everyone,i know i should search thread on this forum,but maybe someone try to help me?
    i got mac pro 1.1 upgraded to 2.1 from my friend and it works well,i upgraded video card,installed 10.9.5,but video card working 50% power and gnu fan is so noisy as hell,games running 10 fps and benchmarks showed me 15-29 fps,can someone teach me how to fix this ? i downloaded drivers from cindori,but it was for 1gb version,now my video card is radeon hd 6XXX series 1024 mb and work more quietly !

    meeeh
     
  2. MacVidCards Suspended

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Location:
    Hollywood, CA
    #2
    Cindori doesn't have drivers, he may have some roms, but the 6870 EFI was developed by Netkas and is 64bit only


    So it won't ever help on 1,1

    May as well flash it back

    Probably time to do rsearch instead of blindly flashing things
     
  3. mackerhacker123 thread starter macrumors newbie

    mackerhacker123

    Joined:
    Jan 15, 2016
    #3
    WHY YOU WROTE THIS ?? YOU RUINED MY LIFE
    but thanks,now i understand that i need to look a supported vidcards
     
  4. mackerhacker123 thread starter macrumors newbie

    mackerhacker123

    Joined:
    Jan 15, 2016
    #4
    now my card detected as radeon hd 6800 series,but when i plug hdmi - nothing happening,i tried everything,tried kext update..can someone help to solve this? i'm working on 7300 gt at the mimnt
     
  5. mackerhacker123 thread starter macrumors newbie

    mackerhacker123

    Joined:
    Jan 15, 2016
    #5
    so,no xfx radeon owners here ? i'm using 10.9.5 and the card was work fine
    if i reinstall mac os,will it help?
     

Share This Page