Xmarks with Safari 4 not syncing with server?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by reubs, Jun 17, 2009.

  1. reubs macrumors 68000

    Joined:
    Jun 22, 2006
    #1
    I've noticed that Xmarks is syncing up my Firefox bookmarks between multiple computers with ease. However, it's not syncing at all with Safari 4. I've got the Xmarks pref pane installed on OS X (10.5.7), and I've obviously got the extension on Firefox.

    Has anyone else had similar problems? What was your solution?

    Thanks in advance!
     
  2. Nobita macrumors 6502

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Location:
    La la land
    #2
    Hmm it seems to be fine with me. Did you also installed Xmark on all your other computers?
     
  3. turkay macrumors regular

    turkay

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Location:
    Istanbul
    #3
    It always worked perfectly for me. Just checking the manuel syncing.. flawless! Is it possible that you accidently disabled the xMarks' internet connection via Little Snitch or any other app?
     
  4. reubs thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Jun 22, 2006
    #4
    No, actually it turns out that the password was mixed up. I thought it was connecting well, and I thought the password was correct. I headed over the Xmarks website and changed the PW and corrected on system prefs and on the FF add-on. Now it should be syncing up to MM, and I should be on the same page across the board.

    I haven't found a setting to make it sync immediately when a change is detected, though, and that would be nice.
     

Share This Page