XP on vmware fusion suddenly became slow

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by louis731, Oct 25, 2009.

  1. louis731 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 23, 2009
    #1
    Folks,

    I've been running XP on VMWare Fusion for a while, the performance were
    acceptable.

    However, since yesterday it became sluggish, I reboot the machine and
    the problem remains.

    Someone advise here?

    Thanks,
    Louis
     
  2. davidwarren macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 28, 2007
    #2
    Probably because the new version is coming out. J/k
     
  3. akadmon macrumors 68020

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Location:
    New England
    #3
    I've seen some posts on VMware Fusion forums from people who said this happened to them after they installed the latest version (2.06).
     
  4. daflake macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 8, 2008
    #4
    This is happening to me as well. I used to have balanced performance on my Mac and VMWare but as of late, it has been one or the other. I have noticed that my memory is getting low where it didn't before. Hopefully this is something they will fix soon.
     
  5. phantasmagoria macrumors regular

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Location:
    UK
    #5
    I've had real problems with sluggish performance when resuming from suspended sessions on both 2.05 and 2.06. Had always been snappy before, but it's like wading through treacle on the recent versions of 2.x. The solution I found was to shut the VM down and start it up each time, rather than suspending it, and then all worked fine.

    I upgraded to 3.0 yesterday and that's fixed the issue for me, in fact it seems faster than ever now.
     

Share This Page