Yellow Triangle with Exclamation Mark

Discussion in 'macOS' started by ghsNick, Oct 20, 2011.

  1. ghsNick macrumors 68020

    ghsNick

    Joined:
    May 25, 2010
    #1
    For the past month I'll randomly get a pop up notice with the Yellow Triangle and Exclamation mark along with some warning text.

    But it only pops up for half a second then disappears. I've never been able to read it but I want to make sure nothing is wrong with my iMac.

    Does anybody have any idea what this could be?
     
  2. stridemat Moderator

    stridemat

    Staff Member

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Location:
    UK
    #2
    Take a look in the Console next time you see it:

    Applications -> Utilities folder > Console and then report back.
     
  3. ghsNick thread starter macrumors 68020

    ghsNick

    Joined:
    May 25, 2010
    #3
    Here's what it says. It happened within the last 5 minutes.
    I see 1PassWord is on there, but I deleted that weeks ago.

    And at 1:45:15 it says failed to do something.

    This thing is a couple months old and other than it popping up and going away it's been running great.
     

    Attached Files:

  4. Macman45 macrumors demi-god

    Macman45

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Location:
    Somewhere Back In The Long Ago
    #4
    I Have Had This

    On and off for the last 3 months. It's too quick to catch, but I tracked it down to email and more specifically Thunderbird.

    I tested this by deleting that account, and using Applemail for one day. It came up there too, I'm guessing it's a false ! and I can't track it further.

    In short, I wouldn't worry too much.
     
  5. ghsNick thread starter macrumors 68020

    ghsNick

    Joined:
    May 25, 2010
    #5
    Okay yeah I've never had a problem with it but I didn't know if it needed to be addressed.

    I was thinking a false "!" and that's why it went away so quickly.

    But do you have any idea what that error is at 1:49:15?
     
  6. ghsNick thread starter macrumors 68020

    ghsNick

    Joined:
    May 25, 2010
    #6
    It happened again at 7:36!

    Okay...so I removed 1Password and it's still showing up in here...how do I completely remove 1Password from my iMac?

    And could it be Java listening?

    Whatever it is...it's one of these.
     

    Attached Files:

  7. Peace macrumors Core

    Peace

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Space--The ONLY Frontier
    #7
    Does it show up when you are looking at a website that has java on it ?
     
  8. Positron08 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 5, 2013
    #8
    I have a pretty new MacBook Pro. It is a few months old and I have been having this same problem. Checked Console. Some items that I had no idea what they meant/looked suspicious but completely different than that items on the screenshot you posted. Did anyone find out anymore information on this?
     
  9. blatopilot macrumors regular

    Joined:
    Sep 24, 2011
    #9
    Restart the machine and before it boots hold 'SHIFT' key.

    That will boot you into safe mode. It will be slower, but see if the issue persists. If the issue doesn't occur in safe mode it is likely something you have installed or installed correctly.
     
  10. becca468 macrumors newbie

    Joined:
    Apr 9, 2014
    #10
    This is what you're seeing:
     

    Attached Files:

Share This Page