yellowsn0w and ATT w/Rogers

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Enigmafan420, Jan 1, 2009.

  1. Enigmafan420 macrumors 6502a

    Enigmafan420

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Location:
    Puget Sound, U.S.A.
    #1
    Okay, I have installed the unlock.

    I use Rogers PPD when traveling in Canada and I have an ATT phone.

    When inserting the Rogers Sim, I can log on to the AT&T network, and RECEIVE calls. But everytime I try to dial out-the call fails INSTANTLY.

    Have read and tried most of the suggestions on the iphone dev team blog-includng the boss preferences trick, the airplane mode trick, and the remove/insert sim thing and nothing has solved this problem.

    Anyone else getting yellosn0w to work with Rogers? Or if you had similar problem, please advise!

    Thanks!
     
  2. Enigmafan420 thread starter macrumors 6502a

    Enigmafan420

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Location:
    Puget Sound, U.S.A.
    #2
    Anybody? Anyone been able to unlock on Att or Rogers and make phone calls?

    Receiving them has been no problem!
     
  3. brianrubinton@m macrumors newbie

    brianrubinton@m

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Location:
    NY
    #3
    i'm having the exact same problem. glad to here i'm not the only one.
     
  4. neesh0 macrumors 6502a

    neesh0

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Location:
    Toronto, Ontario
    #4
    did you reboot the iphone whenever you put the sim in? If that doeen't help you may have to wait a while for the dev team to release a fix for this. Since the unlock is still a beta there have been a lot of problems with SIM cards outside of the U.S.
     
  5. brianrubinton@m macrumors newbie

    brianrubinton@m

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Location:
    NY
    #5
    i just updated yellowsn0w to 0.9.5 and it's working flawlessly after a hard restart
     
  6. MST macrumors 6502

    MST

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Location:
    Surrey, UK
    #6
    I bought a brand new 3G just after they were released when I was over in the US back in August last year and [thankfully] because of yellowsn0w 0.9.4 and more recently 0.9.5 I've been able to get it working on O2 (UK), so in answer to your question yes I have been able to unlock a 3G on AT&T and it makes and receives calls just fine.
     
  7. lavrishevo macrumors 68000

    lavrishevo

    Joined:
    Jan 9, 2007
    Location:
    NJ
    #7
    Yes I have mine working. I am on AT&T now and don't plan on changing but wish to pop in a sim in Serbia for an upcoming vacation.
     

Share This Page