Yosemite 3D Performance

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by x3n0n1c, Jul 13, 2014.

  1. x3n0n1c macrumors regular

    Joined:
    Jul 9, 2014
    #1
    Hello Guys and Gals,

    I am currently running Yosemite Beta 3 on a base 750m specced 15" rMBP. In Mavericks, when I run Cinebench r15 I would consistently get ~52fps with the 750m, which is consistent with what others are getting.

    Now in Yosemite, that fps goes up to ~59-60 fps. The issue is that the actual visual performance is very very choppy, at no point looking like anywhere near 50-60fps.

    To see if this was just an issue with Cinebench I ran Unigine Valley, resulting in the same issue. Higher FPS reported than Mavericks, but with significant choppiness in the output.

    I don't know if this is an issue with a partially complete driver/3d pipeline in Yosemite, or if there is an actual issue with my install of Yosemite. I should also state that I fully understand that this is still a developer preview, so this really isn't an issue but more of just a curiosity.

    Does anyone else experience this issue? If not, is your FPS reported by the OpenGL test in Cinebench r15 also ~60 fps?

    Cheers!
     
  2. SarcasticJoe macrumors 6502a

    SarcasticJoe

    Joined:
    Nov 5, 2013
    Location:
    Finland
    #2
    Well isn't this kind of to be expected with something that's still in pre-beta form?
     
  3. x3n0n1c thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 9, 2014
    #3
    I have already stated that I understand that this is still a DP, I am simply trying to get an idea if this "issue" is a unique one or if it is consistent among all Yosemite Beta 3 installations.
     
  4. stockholm80 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 12, 2013
    Location:
    Los Angeles
    #4
    I have a different setup and I am experiencing the same thing--Mac Pro 5.1 with a GTX770 card. Very choppy playback at the moment in Heaven for me. I'm sure it will be ironed out in one of the next DP updates.
     
  5. shmutus macrumors newbie

    Joined:
    Sep 5, 2014
    #5
    Solved

    The Problem has been solved with Yosemite DP7
     

Share This Page