Yosemite Mail.app With Exchange Problem

MontyC

macrumors member
Original poster
Jun 17, 2009
54
7
London Uk
On Beta 4 with Exchange: when sending emails from mail.app with inline graphics (photos/PDF), emails received by others stop at where the graphic is supposed to be. The graphic is attached as a file but any content in the email post where the graphic was inserted do not show for the receiver. The email shows in totality in mail.app sent folder so it looks like the whole thing went but is not in fact received by Exchange recipients. Anyone experiencing this?
 

Menopause

macrumors 6502a
Feb 26, 2011
658
1,805
On Beta 4 with Exchange: when sending emails from mail.app with inline graphics (photos/PDF), emails received by others stop at where the graphic is supposed to be. The graphic is attached as a file but any content in the email post where the graphic was inserted do not show for the receiver. The email shows in totality in mail.app sent folder so it looks like the whole thing went but is not in fact received by Exchange recipients. Anyone experiencing this?
Which Exchange client are you using?
 

nefan65

macrumors 65816
Apr 15, 2009
1,354
14
The issue I'm having with Mail attachments is not being able to save them. I'm connected to an Exchange 2010 server. If I receive an attachment, and click save attachment, it goes through the steps like it did. But when I go to the folder I saved it in, it's not there.

You'd think at this stage they'd have all the bugs like this fixed? We're a week away from GM...
 

buddymedbery

macrumors newbie
Oct 30, 2014
1
0
Having several problems with Exchange

Multiple users are having trouble deleting messages and putting messages into folders for easier retrieval. One Macbook Pro (brand new) can't access any of the Exchange users. Has anyone heard anything about getting this fixed? Do we know if it is Microsoft or Apple?
 
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.