you need to restart your computer!!!

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by roblyh, Jan 26, 2008.

  1. roblyh macrumors member

    Joined:
    Oct 31, 2007
    #1
    my new mac encounters this problem frequently. more frequently with vmware fusion. when my windows vista is up; my whole screen went dim and a box comes up with this message:

    you need to restart your computer. hold down the power button for several seconds or press the restart button.

    french translation
    german translation
    japanese tranlation​

    do anyone out there encounter this problem? i wonder it is the problem with the vmware or with my mac? what can i do solve this problem?

    thanks
     
  2. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #2
    Its called a Kernal Panic...have you installed any new hardware? If not, try repairing disk permissions, and resetting the PRAM :)
     
  3. roblyh thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 31, 2007
    #3
    there is no new hardware installed except with my current external hdd
     
  4. emptyCup macrumors 65816

    emptyCup

    Joined:
    Jan 5, 2005
    #4
    Does it happen when the external HD is not connected?
     
  5. roblyh thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 31, 2007
    #5
    I don't know. when the windows is up and running in the beginning and then the problem happens.

    You brought up a question of mine too - how to make the external HD connect in both leopard and windows through vmware fusion?
     

Share This Page