YouTube 1080p jaggies

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by cjjr72984, Jun 30, 2011.

  1. cjjr72984 macrumors member

    Joined:
    Feb 23, 2011
    #1
    Is anybody else getting jaggies when playing YouTube vids in HD?

    Here's an example of what I mean using NCAA 2012 gameplay vid someone posted. I posted this pic on another site and people were telling me this vid in 1080p looked fine on their end. So now I'm wondering if there's something wrong with my MBP. Please help someone! :mad:
     

    Attached Files:

  2. AdrianK macrumors 68020

    Joined:
    Feb 19, 2011
    #2
    Here's the video >.>

    That's just an interlacing issue. The issue being that it's interlaced and hasn't been de-interlaced :p Hence the combing. It's not a global thing, whoever encoded that video is a numpty for not processing it properly before uploading.

    Nothing to worry about.
     
  3. cjjr72984 thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 23, 2011
    #3
    Thanks for posting the vid. I'm still a bit puzzled why others were saying it looked fine on their end. :confused:
     
  4. SPUY767 macrumors 68000

    SPUY767

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Location:
    GA
    #4
    It does look fine when the video plays in flash. And this was not a source that should have originally been interlaced, so something else might be at work.
     
  5. AdrianK macrumors 68020

    Joined:
    Feb 19, 2011
    #5
    Combing is just as apparent when viewing as HTML5 and Flash, for me anyway.
     

Share This Page