Youtube and Yahoo not workin on 1.1.4

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by benny100, Feb 29, 2008.

  1. benny100 macrumors member

    Joined:
    Feb 20, 2008
    #1
    I use jailbreakme on my new phone for the first time and updated to 1.1.4and now my youtube and yahoo mail don't work. Is anyone else having this problem? Please help.
     
  2. benny100 thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 20, 2008
  3. spinstorm macrumors 65816

    Joined:
    Sep 14, 2007
    #3
    jailbreakme.com should have no effect on 1.1.4! however it can leave files which can cause problems with some other functions when you UPDATE.

    You must have jailbreaked some other way on 1.1.4?

    The only methods are ZiPhone or Independence.

    I suggest you search on installer for youtube activation and try that and if that fails then restore and jailbreak again.

    Yahoo mail has nothing to do with the jailbreak that is simply down to a wrong password or setting somewhere. If however nothing works to fix BOTH of the issues then.

    RESTORE to 1.1.4 and DO NOT use your back up but set up the iPhone as a new phone then jailbreak again and it will definately fix the problems.
     
  4. benny100 thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 20, 2008
    #4
    thanks for the info,
    im new at this and all i did was download this link below
    http://home.no/geezuzz/ZiPhoneGUI.exe

    and it did everything by it self.
    how would i do a restore as a new phone?
    would i have to use itunes?
    if i do that would i lose all my contact informations?
     
  5. benny100 thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 20, 2008
    #5
    i got it

    ok i restore my phone and . i got eveything to work ( so yes it's jailbreakme stopping my phone from receiving my yahoo emails and not letting youtube connect. The bad ews for me is that when i restore my phone i lost all my contact information about 175#'s noe that s*cks i also unlock my phone once again and youtube and yahoo mail stop working again. I hope someone find a fix for this because i need to get my yahoo mail. thanks
     
  6. philgilder macrumors 68000

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Location:
    UK
    #6
    whats the problem? what happens when you try and run them?

    also, all the numbers should have synced back to the address book
     
  7. benny100 thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 20, 2008
    #7
    i get a not connected to server message on youtube
    and i get a invalid password on yahoo mail?

    I though all my contact would be in my syn address book also but it's not there. any ideas why?
     

Share This Page