YouTube, Anyone else getting errors regularly?

Peter Franks

macrumors 68000
Original poster
Jun 9, 2011
1,715
30
Anyone else experiencing LOADS of errors and it not playing and having to refresh the page all the time?
This is relatively recent, about a month of it. Black screen and error message. I 'think' it's a Safari problem. I would usually use Chrome for it, but Safari doesn't use as much CPU, but like I've moaned about before Safari throws up so many problems. It's the latest version on Sierra. Like most of these problems I just wait and expect them to go away, but this has gone on for near on a month now so wondered if anyone else is experiencing this with YouTube only. I've searched but can't find anything.

EDIT: May be an AdBlocker/Plus issue, but not sure. Have just found one thing about this possible cause, but why has it started to happen now? Now have this message from AdBlocker which is about as clear as mud. I've not got any lists
Rule list compilation failed: A list cannot have if-domain and unless-domain mixed with if-top-url and unless-top-url

While I'm on the subject, does anyone use an AdBlocker on Safari that actually works and does the job? AdBlocker and or AdBlocker Plus, don't.
 
Last edited:

Not-Sure

Suspended
Mar 6, 2019
46
152
I had a problem like that in Chrome about 2 months ago, screen was black and things like that for a day or two and now is gone. I think it was a problem with cache or something or cookies.
 

Peter Franks

macrumors 68000
Original poster
Jun 9, 2011
1,715
30
I had a problem like that in Chrome about 2 months ago, screen was black and things like that for a day or two and now is gone. I think it was a problem with cache or something or cookies.
Thanks. Chrome is also the only one where the thumbs animate, so it is a much better watch for YouTube. Unfortunately when you’re on an older MBP, the fan goes balls out with Chrome when watching any HD video. And in many cases, it happens in Safari too, but nowhere near as often.