Youtube app loads videos very slow

jacobss

macrumors 6502
Original poster
Apr 5, 2012
255
0
Netherlands
Youtube app loads videos very slow on IOS6, iPhone 4S. I can let it buffer for 10 seconds, it plays and then stops because it has to buffer again. I have a 4Mbit connection, on pc the same video loads very fast without problems.
 

gmanist1000

macrumors 68030
Sep 22, 2009
2,651
189
Youtube app loads videos very slow on IOS6, iPhone 4S. I can let it buffer for 10 seconds, it plays and then stops because it has to buffer again. I have a 4Mbit connection, on pc the same video loads very fast without problems.
Same here, I use the web app. It seems to load much quicker than the YouTube app itself.
 

ITS ME DAVID

macrumors 6502
Jul 13, 2010
343
0
Pasadena, Ca
Yea it's having buffer problems use the jasmine app it's better then the youtube app it's free and can choose in options to stream in hd 1080p 720p or non hd and can play the audio in the background etc.
 

rovex

macrumors 65816
Feb 22, 2011
1,092
6
Yea it's having buffer problems use the jasmine app it's better then the youtube app it's free and can choose in options to stream in hd 1080p 720p or non hd and can play the audio in the background etc.
Where's the setting for 1080p playack?
 

JS82712

macrumors 6502a
Jul 1, 2009
800
0
Youtube app loads videos very slow on IOS6, iPhone 4S. I can let it buffer for 10 seconds, it plays and then stops because it has to buffer again. I have a 4Mbit connection, on pc the same video loads very fast without problems.
tell me more about how this is apple's problem :rolleyes:
blame google for their inability to and lack of talent to code proper apps.
 

ideal.dreams

macrumors 68020
Jul 19, 2010
2,311
852
Ohio
I think Youtube sucks in general. I have a 30MBPS down connection and still, 1080p videos ALWAYS stop halfway through playing to buffer. This is on all of my Apple devices. Time for a server overhaul, Google.
 

gmanist1000

macrumors 68030
Sep 22, 2009
2,651
189
I think Youtube sucks in general. I have a 30MBPS down connection and still, 1080p videos ALWAYS stop halfway through playing to buffer. This is on all of my Apple devices. Time for a server overhaul, Google.
This is true for me too. I have a 20 down connection and it stops to buffer... a lot!
 
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.