Youtube doesn't load

Discussion in 'OS X Mavericks (10.9)' started by Lilium7904, Apr 17, 2014.

  1. Lilium7904 macrumors newbie

    Joined:
    Apr 17, 2014
    #1
    Hi everyone!

    I have a macbook pro retina and the web site youtube doesn't load. In fact, it tries to load and after a certain time it stops and stay still to the same page. There's no error code, nothing. This is not a browser problem because it's the same with Firefox, chrome and Safari.
    I updated Adobe Flash and java and it still do the same.

    What strange is that when I switch to the Window part of the computer, it works just fine. So it really is a Mac problem.

    What else could I do?

    Dailymotion seems to work and vimeo too.

    Thanks a lot :-D
     
  2. twintin macrumors 6502

    Joined:
    Aug 10, 2012
    Location:
    Sweden
    #2
    Not sure, but if you go to this page https://www.youtube.com/html5 and enable HTML5 play and restart Safari (not sure if that is required), does it still cause same issues ?
     
  3. ObeseSquirrel macrumors regular

    Joined:
    Nov 22, 2011
    #3
    I had this problem for awhile. Do you still have Flash Player 12? The new version is 13.0.0.201. For some reason, updating from the System Preferences doesn't work.

    Installing Flash Player 13 solved the problem for me.
     
  4. Lilium7904, Apr 18, 2014
    Last edited: Apr 18, 2014

    Lilium7904 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 17, 2014
    #4
    Yesterday I tried to desinstall Adobe flash player 13 and install the 12. It worked but I coudn't see the comments section nor the thumbnails of each video (with the 13, youtube didn't load at all).

    Now I'm still with 12 and by enable HTML5 with safari it works :)
    But now I have the same exact problem than yesterday on firefox and chrome. The web site doesn't load.
    And since I'm always using firefox I would really like it if it could work on it.

    I'll tried to reinstall Adobe Flash 13 now.

    Edit : No, with the reinstallation I still have the exact same problem. And now even Safari doesn't work.
    2nd Edit : I've reinstall the 12, and now even with html5, nothing would work.
     
  5. Lilium7904 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 17, 2014
    #5
    Now even on Windows with firefox youtube doesn't load entirely. It misses de comments and the thumbnails.
    And now I have problems with googles images (who load only the fourth first row of images).

    Youtube only works (perfectly) on IE on Windows.
    I don't understand a thing. :confused:

    Edit : Ah no, Firefox on Window doesn't load at all today.
     

Share This Page