YouTube has stopped working on the G4s...

Discussion in 'PowerPC Macs' started by Jessica Lares, Mar 14, 2012.

  1. Jessica Lares macrumors G3

    Jessica Lares

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Location:
    Near Dallas, Texas, USA
    #1
    Saw a post earlier today on the Apple Support Discussions about YouTube crashing when opening on G4s after looking for some information on why ours isn't working.

    Has anyone found a solution/have advice? YouTube was working decently beforehand...

    And no, I'm not upgrading. :rolleyes:
     
  2. GoCubsGo macrumors Nehalem

    GoCubsGo

    Joined:
    Feb 19, 2005
    #2
    No solution but happened on my old PowerBook many months ago.
     
  3. QuarterSwede macrumors G3

    QuarterSwede

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Location:
    Colorado Springs, CO
    #3
    It's working fine (as good as Flash does on a G4) on my 1.5GHz 12" PowerBook.
     
  4. Nameci macrumors 68000

    Nameci

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Location:
    The Philippines...
    #4
    Search for mactubes... they work great on G4's...
     
  5. jodelli macrumors 65816

    jodelli

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Location:
    Windsor, ON, Canada
    #5
    You Tube is working fine on my 1.67 G4 Powerbook as of a few minutes ago. Worked early this morning too.
     
  6. cocacolakid macrumors 65816

    cocacolakid

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Location:
    Chicago
    #6
    It's working fine today on both a 1.33 and a 1.5 G4 powerbook.
     
  7. Goftrey macrumors 68000

    Goftrey

    Joined:
    May 20, 2011
    Location:
    Wales, UK
    #7
    Works fine for me as of now although when I was on Flash Player 9 a few weeks ago it was dodgy, I think it's got something to do with the Beta player on YouTube that they throw at you from time to time...

    Try re-installing/changing your browser & check if you have Flash Player 10.1.
     
  8. MAC MAN JW macrumors 6502

    MAC MAN JW

    Joined:
    Jul 12, 2011
    Location:
    Buffalo,Ny
    #8
    Its working fine for me as well on my 1.5GHz 12in PowerBook G4. i just played a Youtube video less then a hour ago in TenFourFox 10 With Flash player 10.1:)
     

Share This Page