Youtube issues lately?

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by SolRayz, May 3, 2009.

  1. SolRayz macrumors 6502a

    SolRayz

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Location:
    Ft. Lauderdale
    #1
    I've been noticing more and more youtube videos not playing. I get the message "An error occurred, please try again later." This is happening on two separate macs at the moment. Anyone else receiving this message on some videos?
     
  2. Dave H macrumors 6502

    Dave H

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Location:
    California
  3. SolRayz thread starter macrumors 6502a

    SolRayz

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Location:
    Ft. Lauderdale
    #3
  4. trevpimp macrumors regular

    trevpimp

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Location:
    Inside A Mac Box
    #4
    Me too, I think its just youtube.

    Been seeing quite a lot of videos that say "An Error Has Occurred"

    I would just give it some time.
     
  5. Dave H macrumors 6502

    Dave H

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Location:
    California
    #5
  6. Nocturnal22 macrumors 6502

    Joined:
    Feb 23, 2009
  7. SolRayz thread starter macrumors 6502a

    SolRayz

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Location:
    Ft. Lauderdale
    #7
    Ok I uninstalled with the uninstaller and then reinstalled and it seems to be working fine now. Thanks for the help!:)
     
  8. d_saum macrumors 6502

    d_saum

    Joined:
    Jun 14, 2005
    Location:
    NC
    #8
    I know exactly what your problem is.. Your Mac was trying to protect you from seeing that horrible video!!! ;) It worked fine for me.. unfortunately... and now my brain is scarred for life.

    Seriously though, it worked on my 15 inch MBP in Firefox.
     
  9. blythy macrumors member

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Location:
    UK
    #9
    I'm getting this problem too.

    We're running Macs in the office, all of which can view Youtube video fine - expect my iMac.

    We're all on the same network.
    I have removed and reinstalled the latest Flash Player
    I have removed and reinstalled Flip4Mac
    It is affecting all my browsers, not just Firefox - so it's not an add-on issue.
     

Share This Page