YouTube lagging

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Hexiii, Jul 10, 2012.

  1. Hexiii macrumors 65816

    Hexiii

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Location:
    Prague, Czech Republic
    #1
    So, it seems like I am the only one who has this issue, but it's quite bothering me, because it's not really practical to have my second laptop always on next to my mac when I want to use youtube.

    Everytime I play any video, there seems to be no problem, however, somewhere in the middle, it starts loading although the loading bar was far away from the actual time.

    When this happens, I have to reload the whole page because the dot will move to the beginning of the video and it won't load even if I waited for an hour. It happens in all browsers, but only on my mac. The Windows laptop plays it well.

    I don't use HTML 5 YouTube and even if I do, it doesn't help. I have the latest flash and tried to reinstall lots of times.

    Anybody knows where is the problem?
     
  2. miles01110 macrumors Core

    miles01110

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Location:
    The Ivory Tower (I'm not coming down)
    #2
    Disable all of your browser add-ons to see if that solves the problem.
     
  3. Hexiii thread starter macrumors 65816

    Hexiii

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Location:
    Prague, Czech Republic
    #3
    I don't have any.

    Moreover, it doesn't work in any browser. It seems the Mac is the problem.
     
  4. Hexiii thread starter macrumors 65816

    Hexiii

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Location:
    Prague, Czech Republic
  5. Hexiii thread starter macrumors 65816

    Hexiii

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Location:
    Prague, Czech Republic
    #5
    Well, it started lagging again, is there any way to completely reset Safari? Because that might helpit, since in ML it clean-installed new version of Safari.
     
  6. charlieegan3 macrumors 68020

    charlieegan3

    Joined:
    Feb 16, 2012
    Location:
    U.K
    #6
    Check in the app store for software updates,

    Uninstall and reinstall flash.
     

Share This Page